Kinderen tussen de 6 en 12 jaar

WAAR KAN KEIKI COACHING JE MEE HELPEN EN HOE DOE IK DAT?

Wanneer je een afspraak met mij hebt dan zal ik eerst samen met jou en je ouders bekijken wat er goed gaat en wat er minder goed gaat.  Soms kan het zijn dat je moeite hebt met het uiten van je emoties. Of je wordt snel boos of juist heel stil, terwijl je eigenlijk boos of verdrietig of bang bent. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld altijd heel erg druk bent, je moeilijk kan concentreren. Misschien vindt je het moeilijk om mensen te vertrouwen.

 

Hierin ben je echt niet alleen! Er zijn veel kinderen die ook hulp krijgen om beter om te gaan met hun problemen of zorgen die ze ervaren.

WAT KUNNEN WE DAN SAMEN DOEN?

Als ik voldoende informatie heb gekregen tijdens een eerste gesprek, maak ik een nieuwe afspraak met jou alleen. Dan gaan we samen aan de slag met de dingen die niet zo goed gaan.

Ik kijk altijd naar wat jij prettig vind, soms is dat gewoon praten over de dingen die je bezig houden. Ik gebruik hierbij allerlei manieren, zoals specifieke werkboeken, tekenen, speelgoed etc. We kunnen ook ontspanningsoefeningen doen. Of ik leer je ouders bepaalde ontspanningstechnieken, zodat ze je thuis ook lekker kunnen laten ontspannen. Na een aantal keren dat we elkaar hebben gezien en gesproken maak ik een afspraak met je ouders om eens te horen hoe het met je gaat. En dan praten we erover of we  misschien nog dingen anders moeten doen zodat ik je beter kan helpen.

Kwaliteit

Als orthopedagoog ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO). Ook ben ik geregistreerd als cognitief gedragstherapeut i.o. bij VGCT.

Contact gegevens

Tel: (+31)6281 300 16

Email: info@keikicoaching.nl

KvK: 68394837

Vestigingsnummer: 000036840785