Pubers

WAAR KAN IK JE MEE HELPEN EN HOE DOE IK DAT?

Zit het soms een beetje tegen? Zit je niet lekker in je vel? Is soms alles een beetje te veel? Lopen spanningen soms een beetje ver op? Gaat het niet lekker op school of thuis?

 

Ik kijk samen met je waar je het beste hulp bij kan gebruiken om vervolgens weer vooruit te gaan. Het kan zijn dat een stukje ontspanning het beste past.  Of is het juist belangrijk dat je leert om te gaan met de situatie die zich aandient? Een andere manier van denken kan hierbij helpen. Of een combinatie van beide; bij mij komen de beiden dingen aan bod.

 

In een eerste gesprek bespreken we de dingen waar je moeite mee hebt maar ook de dingen die goed gaan. Ben je jonger de 16 jaar dan zijn je ouders bij dit gesprek aanwezig, ben je ouder dan 16 jaar dan is de keuze aan jou of je ouders bij het gesprek aanwezig zijn. Ik vind het belangrijk om wel even contact te hebben met je ouders, om zo te horen hoe zij tegen de situatie aankijken. Maar dat kan ook los van het gesprek met jou.

Na het eerste gesprek maken we vervolg afspraken. Dan bespreken we voor jou belangrijke punten en oefenen we zaken. Ook kijken we elke keer of wat we doen ook helpt. Helpt het niet dan passen we zaken aan. Je ouders houden we samen op de hoogte van de verbeteringen.

Kwaliteit

Als orthopedagoog ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO). Ook ben ik geregistreerd als cognitief gedragstherapeut i.o. bij VGCT.

Contact gegevens

Tel: (+31)6281 300 16

Email: info@keikicoaching.nl

KvK: 68394837

Vestigingsnummer: 000036840785