Wie ben ik?

Even voorstellen

Hallo, ik ben Ilze Wiegeraad. Ik woon samen met mijn gezin in Middelburg.

In 2002 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit Leiden. Snel daarna ben ik aan het werk gegaan als orthopedagoog. Werken met kinderen en hun ouders is het mooiste wat er is! Daarom heb ik me altijd gericht op kinderen tussen de 0 en 18 jaar.

Na jarenlang gewerkt te hebben binnen een grote zorgaanbieder in Zeeland heb ik in 2016 besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan: namelijk mijn eigen praktijk Keiki coaching.

 

Keiki coaching richt zich o.a. op het ondersteunen, begeleiden en behandelen van kinderen met angsten, trauma en hechtingsproblemen. In de afgelopen jaren heb ik me in deze problematieken gespecialiseerd. Daarnaast kan ik vanuit Keiki coaching mijn kennis en ervaring inzetten als het gaat om specifieke gedragsproblemen van kinderen zoals bijvoorbeeld AD(H)D, autisme, hoogsensitiviteit, opstandig gedrag, driftig gedrag, agressief gedrag. In het werken met kinderen betrek ik altijd het systeem, zodat nieuw aangeleerde vaardigheden overal toegepast kunnen worden en het kind zich verder kan ontwikkelen.

 

Samen met het kind, de ouders en (eventueel) andere betrokkenen werken we aan een positieve verandering.

Kwaliteit

Als orthopedagoog ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO). Ook ben ik geregistreerd als cognitief gedragstherapeut i.o. bij VGCT.

Contact gegevens

Tel: (+31)6281 300 16

Email: info@keikicoaching.nl

KvK: 68394837

Vestigingsnummer: 000036840785